Julbord Uppsala

Julbord

På Plan2 välkomnar vi dig till en elegant julupplevelse med en spanskinspirerad twist på det traditionella svenska julbordet!
Vår unika julbordsbuffé kombinerar det bästa av båda världar och skapar en festlig smakupplevelse utöver det vanliga.

Öppettider för vårt Julbord

1 december – 22 december
Onsdag – Lördag 17.00-22.00

Priser

Onsdag & Torsdag: 595:-
Fredag & Lördag: 745:-

Tel: 018-150531

Julbord i Uppsala

Vi har lyft fram spanska delikatesser för att ersätta de klassiska svenska rätterna. Istället för köttbullar kan du njuta av Albondigas i en smakrik tomatsås. Prinskorven har fått ge plats åt kryddstarka Chistorras, och Janssons Frestelse har ersatts med den utsökta Tortilla de Patatas. Det är den perfekta fusionen av svensk tradition och spansk kulinarisk kreativitet.

Vår meny kommer att fresta dina smaklökar med en härlig blandning av tapasfavoriter och nya, spännande smaker. Självklart finns också snapsen på menyn, men vi rekommenderar att du utforskar Orujo, Spaniens svar på brännvin, för en autentisk smakupplevelse.

Företag, vänner eller familj?

Oavsett om du planerar att fira med vänner eller kollegor är du varmt välkommen att boka bord hos oss. Vår julupplevelse är öppen för alla som vill njuta av en festlig atmosfär och en gourmetmåltid utöver det vanliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till Plan2 och dela denna speciella julupplevelse tillsammans.

Våra dryckespaket!

Classic

4 cl Orujo Aguardiente
1 Vin eller Öl
1 Kaffe

250kr/person

 

Grande

4 cl Aguardiente Orujo
2 Vin/Öl
1 Kaffe

350kr/person

Luxery

1 glas Cava
4 cl Aguardiente Orujo
1 Öl/Vin
1 Kaffe
4cl avec

450kr/person