Stora sällskap Uppsala

Stora sällskap

Planerar du ett större evenemang i form av en födelsedagsfest eller något annat typ av firande? Plan2 erbjuder en modern & stilfull lokal i Uppsalas hjärta. Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa en kväll du sent kommer att glömma!

Vi kan ta emot mellan 2-120 gäster!

Boka bord stora sällskap

Stora sällskap på Plan2

Letar du efter en festlokal till ditt nästa stora event är PLAN2 stället för dig. Med en unik kombination av London, Barcelona & New York kommer alla i ditt sällskap garanterat hitta något de gillar. Med flexibel personal, elegant tapas och goda exklusiva cocktails eftersträvar vi att du och ditt sällskap ska få den bästa möjliga upplevelsen.

Kolla gärna på lokalbilder i vårt galleri. Om ni hellre vill se lokalen är ni välkomna att kontakta oss för er visning!

Middag i Uppsala

2-20 gäster

Fredagar och lördagar kan ni boka bord på vår övervåning Plan2. Samma tapas som nere i restaurangen men med en mer modern vibe och festligare stämning!

Det går att boka bord online för 2-8 personer. För större sällskap ring oss eller kontakta oss via mail plan2@iberico.nu.

 

Middag i Uppsala

21-120 gäster

För större sällskap rekommenderar vi en av våra avsmakningsmenyer. 

Vår avsmakningsmeny är designad på ett sätt som låter er smaka på flera av våra mest populära tapas-rätter. Maträtterna serveras i tre omgångar så att ni får ut lite mat i taget av blandade sorter och smaker.

Vi anpassar storleken på rätterna utefter antalet gäster i ert sällskap och kan därmed servera er en större variation av olika rätter.

Är ni ett sällskap om 20 personer eller färre så får ni beställa fritt från vår tapasmeny!

Svensexa / Möhippa

Planerar ni svensexa eller möhippa? PLAN2 arrangerar gärna er fest och middag! Med skräddarsydda lösningar för era behov hittar vi en specialanpassad lösning som överträffar era förväntningar. Vi ser fram emot att fira kärleken tillsammans. Kontakta oss för att ta första steget mot en lyckad fest redan idag.

Festlokal

Vi på PLAN2 erbjuder en rymlig festvåning med en touch av elegans, fest och glädje. Är du i jakt på att boka lokal för fest till ditt nästa stora event – privat som företag – är vi på PLAN2 ditt förstahandsval.

Skapa minnesvärda ögonblick

Gör en bokningsförfrågan

Planerar du en fest eller ett speciellt evenemang i Uppsala?