Boka lokal till fest

Privata sällskap

Planerar du ett större evenemang i form av en födelsedagsfest eller något annat typ av firande? Plan2 erbjuder en modern & stilfull lokal i Uppsalas hjärta. Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa en kväll du sent kommer att glömma!

Privata sällskap på Plan2

Letar du efter en festlokal till ditt nästa stora event är PLAN2 stället för dig. Med en unik kombination av London, Barcelona & New York kommer alla i ditt sällskap garanterat hitta något de gillar. Med flexibel personal, elegant tapas och goda exklusiva cocktails eftersträvar vi att du och ditt sällskap ska få den bästa möjliga upplevelsen.

Middag

På PLAN2 välkomnar vi middagsgäster i både mindre och större sällskap. Om ni letar efter ett ställe i hjärtat av Uppsala med god mat och trevliga lokaler har ni hittat rätt. Oavsett vad ni väljer att äta erbjuder vi alltid en god stämning, spektakulära cocktails och skön musik. Maten kommer i mindre format kryddat med influenser från Spanien. Välkommen in till oss eller skicka en bokningsförfrågan.

Festlokal

Vi på PLAN2 erbjuder en rymlig festvåning med en touch av elegans, fest och glädje. Är du i jakt på att boka lokal för fest till ditt nästa stora event – privat som företag – är vi på PLAN2 ditt förstahandsval.

Svensexa / Möhippa

Planerar ni svensexa eller möhippa? PLAN2 arrangerar gärna er fest och middag! Med skräddarsydda lösningar för era behov hittar vi en specialanpassad lösning som överträffar era förväntningar. Vi ser fram emot att fira kärleken tillsammans. Kontakta oss för att ta första steget mot en lyckad fest redan idag.

Skapa minnesvärda ögonblick

Gör en bokningsförfrågan

Planerar du en fest eller ett speciellt evenemang i Uppsala?