Bar Uppsala

Välkommen till Plan2's Dinnerclub

Innan skymningen landar över Uppsala och staden vibrerar av förväntan, öppnar vi dörrarna till PLAN2’s Dinnerclub – en förtrollande oas av kulinariska njutningar och rytmiska beats.

Dinnerclub – Där middag möter musik

Middagen är bara början. När du kliver in på PLAN2 är det inte bara en måltid du tar del av, det är en upplevelse. Där du kan njuta av god mat, utsökta drinkar och vibrerande musik i en atmosfär av fest och gemenskap.

Festlig atmosfär från början till slut

Från första stund fyller rytmiska melodier rummet, ackompanjerade av skratt, samtal och klinkande glas. Våra handplockade DJ:s ser till att musiken alltid kompletterar stämningen, oavsett om det är en avslappnad middagstid eller en pulserande kvällstimme. På PLAN2 fortsätter festen, utan avbrott, hela kvällen och natten.

Gastronomiska äventyr

Förbered dig på en smaksensation med varje tugga. Våra kreativa rätter erbjuder en resa genom en värld av ingredienser och kulturer. Här finns något för varje gom, vare sig du är ute efter en kryddstark tapas eller en klassisk delikatess. Ta med dina kollegor, vänner och ovänner. Det ska vara lätt att äta bra och dricka gott samtidigt som festen pågår!

Cocktails med karaktär

Våra mixologer har skapat en fängslande meny av drinkar som är lika delikata att skåda som de är att njuta av. Varje cocktail berättar sin egen historia, fylld med smaker och aromer som dansar på tungan.

Skapa minnesvärda ögonblick

Gör en bokningsförfrågan

Planerar du en fest eller ett speciellt evenemang i Uppsala?